Nieuwe tekst plaatsen Nieuw document uploaden Deeplink naar document

Lastminute vakantie zoeken

Overzicht van handige websites om snel en eenvoudig via het internet een voordelige vakantie te vinden.

Lastminute vakanties vergelijken (TIP)
Erg handige website waarbij u de prijzen van alle lastminute aanbieders met elkaar vergeleken worden. U kunt zoeken per land en plaats, de vertrekdagen en de wijze van verzorging (All in, half pension of Logie en ontbijt) selecteren.

Tui
Bij Arke bent u aan het juiste adres voor zeer scherpgeprijsde lastminutes naar vele bestemmingen. Snel boeken, inpakken en wegwezen dus! Handige en overzichtelijke website.

 

Lastminute.nl
Overzicht van lastminute vakanties. Met name het top 10 overzicht is erg goed. Overige criteria om een vakantie te zoeken zoals de verzorging zijn lastiger in te stellen


Sunweb
Overzichtelijke website met aantrekkelijk geprijsde lastminute vakanties. Ook handige lastminute wizard om snel tot een juiste selectie te komen.


Neckermann
Neckermann is momenteel marktleider op het gebied van vliegreizen. Als bekroning op haar activiteiten heeft Neckermann de laatste zes jaar de felbegeerde 'Veer' van de Nederlandse reisagenten in de wacht weten te slepen voor "beste reisorganisatie op het gebied van last-minutes". Daarnaast heeft Neckermann dit jaar de �Veer� gekregen voor: beste in All Inclusive vakanties en beste aanbieder van Spanje en Dominicaanse Republiek. Neckermann is onderdeel van Thomas Cook Nederland waar ook de touroperators Thomas Cook, Vrij Uit en de reisbureauketen Thomas Cook toe behoren.

Vaya
Vaya.nl is van oorsprong een zogenaamde direct-seller, waarbij de reizen rechtstreeks via het internet of telefonisch aan klanten worden verkocht. Vaya.nl is al sinds 2004 een online aanbieder van aantrekkelijk geprijsde zonvakanties. 'Heel veel vakantie voor je geld', dat is waar Vaya.nl voor staat. Vaya.nl staat bekend om de uiterst gebruiksvriendelijke website met een snelle en gemakkelijke zoek- en boek structuur. Vaya.nl is aangesloten bij het ANVR, SGR, Stichting Calamiteitenfonds en lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Sinds 2009 behoort Vaya.nl tot de Sundio Group.

Jiba
Jiba is een zogeheten direct seller die zijn vakanties uitsluitend via de website www.Jiba.nl aan de consument verkoopt en niet via reisbureaus. Jiba organiseert voordelige en volledig verzorgde zonvakanties naar diverse landen rond de Middellandse Zee en Noord-Afrika en wintersportvakanties naar populaire winterbestemmingen in Frankrijk, Oostenrijk, Itali� en Andorra.Geplaatst op 18-08-2010, door mr. J.J. van 't Hoff, VTH Advocatuur
Laatst bewerkt op 19-08-2010, door mr. J.J. van 't Hoff, VTH Advocatuur

Snelle links

Deze website

  • Toevoegen aan favorieten

Advocatenstart