Nieuwe tekst plaatsen Nieuw document uploaden Deeplink naar document

Een onderzoek van Epiq Systems vindt het beheren van audiogegevens een belangrijke uitdaging voor de meerderheid van bedrijven

 London, (juli 2014) – Epiq Systems, Inc. (NASDAQ:EPIQ), een toonaangevende leverancier voor het beheren van technologie voor de globale juridische beroepsgroep, kondigde vandaag aan, dat volgens het onderzoek* onder leiding van Epiq, het beheren van audio gegevens een ‘belangrijke uitdaging’ is voor meer dan éénderde van de grote bedrijven in heel Europa. In het onderzoek erkent ook meer dan tweederde van de ondervraagden de noodzaak om processen, die om te gaan met  de toelaatbaarheid van audiogegevens, te verbeteren. 

Epiq ondervraagde de senior-level besluitvormers binnen de toonaangevende blue-chip bedrijven in vier Europese gebieden – het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zwitserland en Nederland – om brede eDisclosure en  document beoordeling trends binnen het bedrijfsleven te identificeren. De onderzoeksresultaten laten zien, dat de relatief nieuwe uitdagingen voorgelegd door de toelaatbaarheid,van audiogegevens nog uitvoerig moeten worden geadresseerd door de meerderheid van de toonaangevende bedrijven. Zekere bevindingen bevatten:

38 procent van de ondervraagden identificeerden het beheren van audio gegevens als een ‘belangrijke uitdaging’

69 procent erkent "de noodzaak van het verbeteren van de processen die de audio toelaatbaarheid” behandelen

"De verscheidenheid van apparaten waarop heden gesprekken kunnen worden opgenomen, maakt het terugvinden van audiobewijs steeds meer complex,” zei Martin Bonney, directeur, Consulting Services, Europa/Azië, Epiq Systems. "De traditionele methode van beoordeling, waar een persoon luistert naar vele uren van gesprekken, is niet schaalbaar. Deze technologieën met betrekking tot audiobeoordeling bezorgen het proces intelligente automatisering, en besluitvormers erkennen de noodzaak voor meer begrip van deze technologie.” 

Verdere bevindingen uit het onderzoek zullen in 2014 worden vrijgegeven. Epiq publiceerde een witboek met de titel: ‘Audio Evidence Review’, welke de kwestie van audio toelaatbaarheid meer in detail bespreekt. Klik hier voor uw gratis exemplaar:

http://www.epiqsystems.co.uk/uploadedFiles/Audio_Evidence.pdf 


*Methodiek

Een onderzoek dat in november 2013 per telefoon werd uitgevoerd, en gericht was op 100 respondenten uit grote blue-chip bedrijven (omschreven als het hebben van meer dan een half miljard US$ jaarlijkse omzet) in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en Zwitserland. Grote Europese organisaties in productie en constructie namen deel, alsook de detailhandel; financiële diensten; nutsbedrijven; farmaceutische bedrijven; professionele diensten en IT/telecom. Onder de respondenten waren CFO/financieel directeur, Hoofd van Naleving/Naleving directeur, of hoofd van juridische zaken/juridisch directeur/raadsman.


Over Epiq Systems

Epiq Systems is een toonaangevende globale leverancier van technologie ingeschakeld oplossingen, die mogelijk worden gemaakt door technologie voor electronische detectie, faillisement en groepsvordering. Wij bieden full-service mogelijkheden ter ondersteuning van geschillen, onderzoeken, financiële transacties, naleving van de regelgeving en andere juridische kwesties. Voor de professionals die wij bedienen, worden betrouwbare oplossingen geboden, zoals onze innovatieve technologieën en diensten, gecombineerd met een diepgaande onderwerp-gerelateerde expertise. Bezoek ons online op

www.epiqsystems.com.


Voor meer informatie

Lew Schroeber, Investor Relations

Telefoon : 001 913-621-9500

Email:  ir@epiqsystems.com

Geplaatst op 03-07-2014, door Dhr R Perey, Lindsell marketing
Laatst bewerkt op 03-07-2014, door Dhr R Perey, Lindsell marketing

Snelle links

Deze website

  • Toevoegen aan favorieten

Advocatenstart